lør. 09. okt. | Rena

Overnattingstur (fra 5.-10.klasse og familier)

Prøv kanopadling, packraft, lage bål og mat på bålet, sanking av ville vekster med mer. Målet er å kose oss med naturen som arena. Foreldre/foresatte kan også melde seg på denne turen.
Registreringen er lukket
Overnattingstur (fra 5.-10.klasse og familier)

Tid og sted

09. okt., 11:00 – 10. okt., 13:00
Rena, Rena, Norge

Om arrangementet

Prøv kanopadling, packraft, lage bål og mat på bålet, sanking av ville vekster med mer. Målet er å kose oss med naturen som arena.  

Lynx Vilden besøker oss på ettermiddagen og lærer oss blant annet hvordan å lage bål på steinaldervis. Hun vil også vise flere av de tingene hun har laget med naturens materialer. Lynx er en internasjonal kursholder, kjent fra flere internasjonale tv-serier som nå har bosatt seg på Rena. (www.lynxvilden.com)

Liv og Thomas driver Turgleder (www.turgleder.com) og har hatt med mange på både korte turer og lange ekspedisjoner. De deler gjerne av sin erfaring og glede av å være ute i naturen. 

Turen passer både for deg som har vært mye ute i skog og mark og for deg som ikke har noe erfaring. 

Ta med: 

Sovepose, liggeunderlag, (telt eller hengekøye eller sov i vår lavvo), toalettsaker, klær tilpasset været og ekstra skift. Turkniv, kopp, asjett, gaffel/skje. 

Mat: ta med matpakke til lunsj lørdagen og noe til frokost/formiddagsmat søndagen, samt noe å grille på bålet til middagen. Vi vil ta med tilbehøret til grillingen.

Er det noe utstyr du ikke har, ikke fortvil. Fortell oss det så vil vi hjelpe deg med å skaffe til veie. 

Vi har også med lavvo og masse reinskinn.

Har du spørsmål, ta kontakt med Hanne Medlien på HanneKristin.Medlien@amot.kommune.no eller Liv Engholm på mail@turgleder.com 

Mer info vil bli sendt ut i forkant av turen. Tusen vil være i Rena omeng. 

Foreldre/ foresatte kan også melde seg på denne turen. 

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Overnattingstur
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Dele dette arrangementet